HELPING YOU
REALIZE THE

ULTIMATE
GUEST
EXPERIENCE

Hoe?

Door het creëren van Slimme en Simpele hotelsoftware.

Voor hoteliers, door hoteliers.

Hotel software

HOTEL
SOFTWARE

SmartHOTEL biedt met haar channel management software de oplossing voor het online distribueren van uw hotelkamers.

Smart Team

SMART
TEAM

Wij zijn een uniek team bestaande uit service gerichte medewerkers met veel ervaring in de hotelindustrie en goed geschoolde software ontwikkelaars.

Smart Pricing

UNIEK
PRIJSMODEL

Een flexibel prijsmodel zorgt ervoor dat de SmartHOTEL Channel Manager voor ieder type hotel beschikbaar is, v.a. € 0,- per maand.

News

LAATSTE
NIEUWS

SmartHOTEL en haar software is voortdurend in ontwikkeling om de hotelier optimaal te kunnen helpen. Blijf op de hoogte en lees ons nieuws.

Hotel software

HOE WERKT HET?

Sinds 2006 biedt SmartHOTEL innovatieve software aan voor het beheren van hotelkamer prijzen en beschikbaarheid richting boekingskanalen zodat deze altijd up-to-date zijn. Andersom zorgt deze technologie voor het ophalen en afleveren van de reserveringen in ons Property Management Systeem. Door de automatisering hiervan houdt u als hotelier meer tijd over voor de gasten!

Smart Team

Wij zijn een enthousiast en uniek team bestaande uit service gerichte medewerkers met veel ervaring in de hotelindustrie en goed geschoolde software ontwikkelaars. Deze combinatie zorgt voor een bijzonder evenwicht binnen SmartHOTEL. Wij laten u graag kennis maken met ons bedrijf en de manier waarop wij werken! Neem gerust contact met ons op om uw ideeën met ons te delen!

Prijsmodel

Fair Payment NL

SMART PRIJSMODEL

Maandelijkse kosten van €50,- + €0,50 per kamer. Geen aansluit- en overige kosten. Onbeperkt consultancy & support. Heeft u nog verdere vragen over het prijsmodel? Of wilt u een persoonlijke berekening aan de hand van uw hotel? Neem dan gerust contact op met ons Customer Success team.
t: +31 (0)182 75 11 18
e: support@smarthotel.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Koppelingen